U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Colinda Veldkamp

"Als adviseur geen dag hetzelfde in combi met autonomie, vertrouwen en samen"

Waarom ik graag in Olst-Wijhe werk? Omdat mijn collega’s elke dag een glimlach op mijn gezicht toveren, geen dag hetzelfde is en ik graag werk in een omgeving waar ik ruimte en vertrouwen krijg!

Het werken binnen Olst-Wijhe past goed bij mij omdat ik ruimte krijg om mijn eigen werk zelf te organiseren. Ik het vertrouwen krijg dat ik als professional weet hoe ik het beste invulling kan geven aan mijn werk om zo te komen tot de resultaten die we met elkaar hebben afgesproken.

Wat vind jij van het werken bij deze "kleine"gemeente?

Als allrounder in een kleine organisatie heb ik een breed takenpakket. Ik vind het leuk dat geen dag of uur hetzelfde is en in mijn werk stuit ik regelmatig op nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen én dat past prima bij wat mij drijft. Als interne adviseur heb ik overzicht van wat er speelt in de organisatie en ben ik staat om verbindingen te leggen.

Ik word als professional gehoord en gezien en krijg ik de ruimte om wat ik zelf bedenk ook uit te voeren. Ik werk graag met mijn collega’s samen aan projecten omdat we in Olst-Wijhe dat ook écht samen doen.

Deel dit
Mail
Bellen