U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vacature Administratief ondersteuner (22 uur)

Sta je graag klaar voor anderen? Denk, plan en werk je van nature vooruit? Ben jij een praktische doener die van aanpakken weet en die graag zijn of haar talenten inzet in de publieke sector? 

Mooi, want dan hebben wij een mooie functie in een leuke organisatie voor jou! Binnen het team Leefomgeving is er ruimte voor een:

Administratief ondersteuner voor 22 uur per week (maximaal € 3.176,-) 

Wat ga je doen?

Als een spin in het web ondersteun en ontzorg je het team Leefomgeving binnen de uitdagende thema’s Wonen, Duurzaamheid, Gebiedsgericht Werken, Hoogwaterbescherming en de Omgevingswet. Je draait je hand niet om voor een complexe agenda en weet op een prettige manier alle betrokkenen tegemoet te komen en de afspraak te plannen. Op drukke momenten kun je snel schakelen tussen je taken en kun je goed prioriteiten stellen. Naast ondersteuning binnen de diverse thema’s bied je ook ondersteuning aan het subteam Grondzaken.

De functie kent verschillende taken:

  • Jij zet je talenten in om digitale en fysieke bijeenkomsten, veelal met externen en soms in de avonduren, goed te laten verlopen. Hierin ontzorg je de voorzitter; je zorgt dat presentaties en werkvormen klaar staan en alle deelnemers kunnen meedoen.
  • Je verzorgt de agenda van de verschillende overleggen, nodigt mensen uit digitaal en fysiek, regelt hiervoor de accommodatie en verzorgt de verslaglegging.
  • Je stelt brieven op en verwerkt administratieve gegevens in verschillende applicaties.
  • Je voert eenvoudige regelgeving en vergunningaanvragen uit met betrekking tot de  Leegstandswet en de Starterslening.

Wat breng je mee?

Je bent een communicatieve en enthousiaste ondersteuner die bij knelpunten snel kan schakelen naar een passende oplossing. Je hebt oog voor ieder detail. Je bent zelfbewust, staat stevig in je schoenen, houdt wel van een grap en je verliest nooit jouw professionaliteit. Je bent van nature proactief en bijzonder integer. Je houdt van je vak en kunt veel ballen tegelijk in de lucht houden. Jouw klantgerichte, flexibele houding spreekt voor zich. Je bent ook een kei in het digitale werken. Superhandig met alles dat Office365 ons biedt (OneDrive, MS Teams, SharePoint Online) en je kent de nieuwste snufjes. Je vindt het leuk om je hierin te verdiepen en anderen verder te helpen.

Verder heb je:

  • Ten minste een afgeronde mbo-opleiding gericht op officemanagement.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
  • Relevante werkervaring. Binnen een gemeente is een pré.

Wat bieden wij jou?

We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor een jaar waarbij de intentie bestaat om dit bij een goede match om te zetten naar een vast dienstverband. Je brutosalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring maximaal € 3.176,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (peildatum 1 oktober 2020). Daarnaast kun je rekenen op prima overige arbeidsvoorwaarden conform de Cao Gemeenten, waaronder een Individueel Keuzebudget van 17,05%. We bieden je de mogelijkheid om flexibel én thuis te werken en je verder door te ontwikkelen.

Procedure

Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk 27 oktober 2021 via het (online) sollicitatieformulier
Op donderdagmiddag 4 november 2021 staan de sollicitatiegesprekken gepland. 

Wil je meer informatie over onze leuke organisatie?

  • Lees dan vooral verder op deze website of onze website: www.olst-wijhe.nl
  • Over de inhoud van de functie kun je tijdens kantooruren bellen met Geke Kosse, teamleider.
  • Over de procedure kun je bellen met Colinda Veldkamp HR-adviseur.

Beiden zijn bereikbaar onder het algemene nummer 14 0570.

Solliciteer op de vacature voor administratief ondersteuner

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen