U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vacature Coördinerend Medewerker GEO-informatie (36 uur)

Word jij blij van het werken met GEO-informatie? Kan jij goed organiseren, structureren en heb je overzicht? Vind je het leuk om collega’s en management te adviseren over de mogelijkheden van GEO-informatie in het concept van data gestuurd werken? Mooi, want dan hebben wij een uitdagende functie in een leuke organisatie voor jou!

Binnen het team beheer openbare ruimte wordt een nieuw cluster GEO-informatie gevormd. Voor dit nieuwe team zijn wij op zoek naar een enthousiaste coördinerend medewerker GEO-informatie voor 36 uur per week.

Wat ga je doen?

 • Je adviseert over de inrichting en gebruik van GEO-data (BGT, BAG, BRO, GIS, Beheer openbare ruimte) onder andere in relatie tot het concept van data gedreven werken.
 • Vanuit een aanjagende en stimulerende rol zorg je ervoor dat GEO-informatie binnen de organisatie optimaal benut wordt.
 • Je hebt de functionele aansturing over twee medewerkers GEO-informatiebeheer.
 • Je zorgt voor doorontwikkeling van de Gis mogelijkheden.
 • Je bent aanspreekpunt voor de I-adviseur Deventer, Olst-Wijhe en Raalte voor de GEO/omgevingsdata/ GIS oplossingen Olst-Wijhe.
 • Je bent aanspreekpunt voor de Omgevingsdienst en andere ketenpartners in het kader van omgevingsdata.
 • Je optimaliseert processen voor het actueel houden van data.

Wat breng je mee? 

 • Je hebt een HBO-opleiding (of gelijkwaardig) aangevuld met gerichte cursussen en trainingen op gebied van gegevens- en databeheer.
 • Je hebt kennis van en ervaring met data- en gegevensbeheer.
 • Je bent digitaal en communicatief vaardig.
 • Je kunt goed organiseren, structureren en hebt een helicopterview.

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige functie in een organisatie met ontwikkelmogelijkheden. We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor een jaar waarbij de intentie bestaat om dit bij een goede match om te zetten naar een vast dienstverband. Je brutosalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.208,- bruto per maand (schaal 9, peildatum 1 april 2022), op basis van een 36-urige werkweek. Daar bovenop krijg je nog een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,05% van het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals die zijn opgenomen in de CAO Gemeenten.

Voor wie en met wie ga je werken?

Het team Beheer Openbare Ruimte voelt zich er verantwoordelijk voor dat alle inwoners zich binnen de gemeente veilig kunnen verplaatsen, wonen, werken en recreëren in een groene omgeving, hun voeten drooghouden en dat de riolering functioneert. In een nieuw te vormen cluster kom je te werken met twee collega’s medewerker GEO-informatie. Gezamenlijk gaan jullie het databeheer en geografische informatie verder vormgeven en op de kaart zetten. 

Interesse en de procedure  

Heb je interesse? Maak dit dan uiterlijk 28 augustus 2022 aan ons kenbaar via het digitale sollicitatieformulier. Op 8 september en op 9 september 2022 staan de kennismakings- en selectiegesprekken gepland. Reserveer alvast deze beide data.

Wil je meer informatie over onze leuke organisatie?

Bij de gemeente Olst-Wijhe maken we het verschil door onze persoonlijke en betrokken werkwijze. Wij halen maximaal profijt uit de ‘kracht van onze kleine gemeente’. Lees hier meer over onze organisatie en de mogelijkheden om je te ontwikkelen in Olst-Wijhe en bekijk onze film.

Over de inhoud van de functie kun je tijdens kantooruren bellen met Bert Denekamp, teamleider beheer openbare ruimte. Over de procedure kun je bellen met John Voppen, HR-adviseur. Beiden zijn bereikbaar onder het algemene nummer 14 0570.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen