U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vacature GEO-informatiebeheerder (36 uur)

Word jij blij van het werken met GEO-data en kaarten en het beheren van gegevens? Werk je gestructureerd en ben je nauwkeurig? Mooi, dan hebben wij een uitdagende functie in een leuke organisatie voor jou!

Binnen het team Beheer Openbare Ruimte wordt een nieuw cluster GEO-informatie gevormd. Voor dit nieuwe team zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker GEO-informatiebeheerder voor 36 uur per week.

Wat ga je doen?

Als GEO-informatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en beschikbaarheid van de GEO-informatie die de gemeente Olst-Wijhe gebruikt voor een groot aantal taken en opgaven. Je gaat de volgende taken uitvoeren: 

  • Je beheert informatie van geografische data op het gebied van BAG, BGT en BRO.
  • Je verwerkt mutaties in verschillende softwarepakketten.
  • Je controleert, vult aan, verbetert en verwerkt GEO-informatie.
  • Je beheert data en waakt over de kwaliteit en de beschikbaarheid.
  • Je maakt tekeningen en kaartmateriaal in Gis en autocad. 

Wat breng je mee? 

  • Je hebt een Mbo-opleiding, aangevuld met gerichte trainingen/cursussen op gebied van gegevensbeheer.
  • Je hebt kennis van en ervaring met data en gegevensbeheer.
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.
  • Je bent digitaal en communicatief vaardig.

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige functie in een organisatie met ontwikkelmogelijkheden. We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor een jaar waarbij de intentie bestaat om dit bij een goede match om te zetten naar een vast dienstverband. Je brutosalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 3.301,- bruto per maand (schaal 7, peildatum 1 april 2022), op basis van een 36-urige werkweek. Daar bovenop krijg je nog een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,05% van het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals die zijn opgenomen in de CAO Gemeenten.

Voor wie en met wie ga je werken?

Het team Beheer Openbare Ruimte voelt zich er verantwoordelijk voor dat alle inwoners zich binnen de gemeente veilig kunnen verplaatsen, wonen, werken en recreëren in een groene omgeving. Ook zorgen zij dat inwoners hun voeten drooghouden en dat de riolering functioneert. In een nieuw te vormen cluster kom je te werken met een collega GEO-informatiebeheerder en een medewerker GEO-informatie. Gezamenlijk gaan jullie het databeheer en geografische informatie verder vormgeven en op de kaart zetten. 

Interesse en de procedure  

Heb je interesse? Maak dit dan uiterlijk 4 september 2022 aan ons kenbaar via het digitale sollicitatieformulier. Op 20 september 2022 en op 22 september 2022 staan de gesprekken gepland. Reserveer alvast deze beide data.

Deze vacature is in- en extern gelijktijdig opengesteld. Op basis van de interne arbeidsmarkt en de gemaakte afspraken binnen de Talentenregio, gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar de kandidaat die werkzaam is binnen dit samenwerkingsverband. 

Wil je meer informatie over onze leuke organisatie?

Bij de gemeente Olst-Wijhe maken we het verschil door onze persoonlijke en betrokken werkwijze. Wij halen maximaal profijt uit de ‘kracht van onze kleine gemeente’. Lees hier meer over onze organisatie en de mogelijkheden om je te ontwikkelen in Olst-Wijhe en bekijk onze film.

Over de inhoud van de functie kun je tijdens kantooruren bellen met Bert Denekamp, teamleider Beheer Openbare Ruimte. Over de procedure kun je bellen met John Voppen, HR-adviseur. Beiden zijn bereikbaar onder het algemene nummer 14 0570.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen