U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vacature Woningbouwregisseur (36 uur)

Zorg jij ervoor dat de juiste woningen op de juiste plek, in het juiste tempo gebouwd worden? Ben jij de resultaatgerichte regisseur die zich graag inzet voor de uitdagende opgave op het gebied van woningbouw? Mooi, dan hebben wij een uitdagende functie in een leuke organisatie voor jou!

De gemeente Olst-Wijhe heeft een focus op wonen aangebracht en daarmee de ambitie op wonen verhoogd. Bij de opgave op het gebied van wonen starten we met een nieuwe manier van werken en sturen. Hierdoor is er een nieuwe functie ontstaan en zijn wij op zoek naar een enthousiaste Woningbouwregisseur voor 36 uur per week.

Wat ga je doen?

De gemeente Olst-Wijhe heeft de ambitie uitgesproken om de komende 10 jaar 1000 woningen te bouwen. Als woningbouwregisseur zorg jij ervoor dat deze ambitie wordt gerealiseerd. Je geeft regie aan het proces en functionele sturing aan de medewerkers die jij nodig hebt om deze ambitie waar te maken. Samen met de gemeentesecretaris en betrokken teamleiders ga jij deze nieuwe manier van werken en sturen vormgeven. 

In samenspraak met het bestuur, teamleiders en projectleiding bepaal je de planning en de prioritering voor de opgave wonen. Je zorgt voor de bestuurlijke verantwoording naar portefeuillehouder, college en raad. Je bent budgetverantwoordelijke voor de woningbouwopgave. Daarnaast ben je ook de gemeentelijke vertegenwoordiger voor de verstedelijkingsstrategie regio Zwolle.

Plek in de organisatie

Je wordt aangestuurd door de directie/gemeentesecretaris. De gemeentesecretaris is opdrachtgever voor de opgave van de woningbouw. Jij bent de ambtelijk opdrachtnemer. 

Je geeft functionele sturing aan de medewerkers die nodig zijn om de opdracht te realiseren. De personele verantwoordelijkheid ligt bij de betrokken teamleiders Projectmanagement en Advies en Leefomgeving (Grondzaken en RO). Samen met de ambtelijk opdrachtgever en de teamleiders geef je vorm aan de nieuwe manier van werken. Je bent opdrachtgever voor woningbouwprojecten. 

Wat breng je mee? 

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Gemeentelijke werkervaring is een pre;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met opgavegericht en/of projectmatig werken;
  • Je bezit over politieke en bestuurlijke sensitiviteit;
  • Je bent een verbinder, netwerker en een stevige sturende persoonlijkheid;
  • Je werkt proactief, doel- en resultaatgericht;
  • Je bent besluitvaardig;
  • Je beschikt over strategisch inzicht;
  • Je beschikt over communicatieve vaardigheden en onderhandelingsvaardigheden;
  • Je werkt datagedreven. 

Wat bieden wij jou?

We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor een jaar waarbij de intentie bestaat om dit bij een goede match om te zetten naar een vast dienstverband. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 6.103,- bruto per maand (schaal 12 , peildatum 1 april 2022), op basis van een 36-urige werkweek. Daar bovenop krijg je nog een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,05% van het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals die zijn opgenomen in de CAO Gemeenten.

Interesse en de procedure  

Heb je interesse? Maak dit dan uiterlijk 28 augustus 2022 aan ons kenbaar via het digitale sollicitatieformulier. Op woensdag 7 september 2022 en op maandag 19 september staan de kennismakings- en selectiegesprekken gepland.

Deze vacature is in- en extern gelijktijdig opengesteld. Op basis van de interne arbeidsmarkt en de gemaakte afspraken binnen de Talentenregio, gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar de kandidaat die werkzaam is binnen dit samenwerkingsverband. 

Wil je meer informatie over onze leuke organisatie?

Bij de gemeente Olst-Wijhe maken we het verschil door onze persoonlijke en betrokken werkwijze.
Wij halen maximaal profijt uit de ‘kracht van onze kleine gemeente’. Lees hier meer over onze organisatie en de mogelijkheden om je te ontwikkelen in Olst-Wijhe en bekijk onze film.

Over de inhoud van de functie kun je vanaf 8 augustus tijdens kantooruren bellen met Geke Kosse, teamleider Leefomgeving. Over de procedure kun je bellen met John Voppen, HR-adviseur. Beiden zijn bereikbaar onder het algemene nummer 14 0570.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen