U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vacature Beleidsmedewerker ruimtelijke ordening voor 32 - 36 uur per week

Wil jij een bijdrage leveren om onze landelijke gemeente nog mooier te maken? En werken aan een fijne omgeving om in te wonen, te werken en te leven? Hou jij van een breed en divers takenpakket, een informele cultuur én werk je graag in een omgeving die het verschil maakt voor en met de samenleving? Mooi, dan hebben wij een mooie functie in een leuke organisatie voor jou!

Wat ga je doen?

In deze functie buig je je over maatschappelijk complexe kwesties. Hoe combineren we bijvoorbeeld een prettige leefomgeving met de kansen en uitdagingen van een kleine plattelandsgemeente? Je adviseert over ruimtelijke vraagstukken en schrijft kaderstellend ruimtelijk beleid. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de omgevingsvisie en het omgevingsplan. Je hebt hierin een verbindende rol. Je zorgt voor integraliteit in beleid en beleidsvorming en een juiste vertaling hiervan in de verschillende instrumenten. In Olst-Wijhe vinden we het belangrijk dat we inwoners en bedrijven actief betrekken bij onze plannen. Je bent vindingrijk in het betrekken van verschillende doelgroepen.

Samen met je collega’s zorg je voor actueel ruimtelijk beleid. Daarbij zorg je voor de beleidsontwikkeling op meer specifieke thema’s, zoals bijvoorbeeld cultuurhistorie en monumenten. 

Wat breng je mee?

  • Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur planologie.
  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt een visie op ruimtelijke vraagstukken.
  • Je beschikt over een politiek-bestuurlijke antenne.
  • Je schakelt gemakkelijk tussen beleid en uitvoering.
  • Je weegt de verschillende belangen af bij de ontwikkeling van beleid.
  • Je bent initiatiefrijk, creatief en innovatief en hebt gevoel voor ruimtelijke kwaliteit.
  • Je kijkt over de grenzen van je eigen vakgebied en richt je sterk op samenwerking.

Wat bieden wij jou?

We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor een jaar waarbij de intentie bestaat om dit bij een goede match om te zetten naar een vast dienstverband. Je brutosalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.009,- bruto per maand (schaal 10, peildatum 2 januari 2023), op basis van een 36-urige werkweek. Daar bovenop krijg je nog een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,05% van het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals die zijn opgenomen in de CAO Gemeenten.

Interesse en de procedure

Heb je interesse? Maak dit dan uiterlijk 6 juni 2023 aan ons kenbaar via het digitale sollicitatieformulier. Op dinsdag 13 juni en op woensdag 21 juni staan de kennismakings- en selectiegesprekken gepland.

Deze vacature is in- en extern gelijktijdig opengesteld. Op basis van de interne arbeidsmarkt en de gemaakte afspraken binnen de Talentenregio, gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar de kandidaat die werkzaam is binnen dit samenwerkingsverband. 

Kom 1 juni naar onze banenmarkt

Wil je graag eerst kennismaken met je toekomstige collega's, onze organisatie of meer weten over de projecten waaraan we werken? Kom dan 1 juni tussen 17.00 en 20.00 uur naar onze banenmarkt! Aanmelden of meer informatie? Ga dan naar www.olst-wijhe.nl/banenmarkt.

Wil je meer informatie over onze leuke organisatie?

Bij de gemeente Olst-Wijhe maken we het verschil door onze persoonlijke en betrokken werkwijze.
Wij halen maximaal profijt uit de ‘kracht van onze kleine gemeente’. En daaraan kun jij een bijdrage leveren. Lees hier meer over onze organisatie en de mogelijkheden om je te ontwikkelen in Olst-Wijhe en bekijk onze film.

Over de inhoud van de functie kun je tijdens kantooruren bellen met Geke Kosse, teamleider Leefomgeving. Over de procedure kun je bellen met Lisette Slagman, HR-adviseur. Beiden zijn bereikbaar onder het algemene nummer 14 0570.

Deel dit
Mail
Bellen