U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vacature Juridisch beleidsmedewerker ruimtelijke ordening voor 24 uur per week

Wil jij een bijdrage leveren om onze landelijke gemeente nog mooier te maken? En werken aan een fijne omgeving om in te wonen, te werken en te leven? Mooi, dan hebben wij een uitdagende functie in een leuke organisatie voor jou!
Voor het team Leefomgeving zijn wij op zoek naar een enthousiaste Juridisch beleidsmedewerker ruimtelijke ordening.

Wat ga je doen?

Je houdt je in deze functie voornamelijk bezig met het Omgevingsplan. Samen met collega's zorg je ervoor dat ons tijdelijke Omgevingsplan wordt omgezet naar een nieuw integraal en gebruiksvriendelijk plan. Dit is een enorme uitdaging en we hebben jouw enthousiasme, bevlogenheid en kennis en kunde nodig om dit voor elkaar te krijgen. 

Je maakt nieuwe, uniforme planregels en bewaakt deze. Ook annoteer je de regels op de juiste manier. Je zorgt daarbij voor de benodigde toelichting en motivering bij plan en besluit(en). Daarnaast voer je regie op het Omgevingsplan en zorg je ervoor dat alle wijzigingen op een goede manier worden ingepast. Bij nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen denk je met collega's mee over de juiste procedure en de inpassing in het Omgevingsplan. Ook het toepasbaar maken van regels kan tot je takenpakket behoren. Je denkt daarin mee of gaat zelf aan de slag met het maken van bijvoorbeeld een checklist voor vergunningen of met het ontwikkelen van formulieren. 

Wat breng je mee?

  • Je hebt een HBO of WO werk-/denkniveau.
  • Je beschikt over actuele kennis op het gebied van ruimtelijke ordening en de omgevingswetgeving.
  • Je vindt het leuk om met de complexe (juridische) opgaven vanuit de Omgevingswet aan de slag te gaan.
  • Je schrijft makkelijk, helder en bondig.
  • Je bent accuraat, kritisch, samenwerkingsgericht en resultaatgericht.
  • Je hebt affiniteit met de digitale aspecten van het Omgevingsplan.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een arbeidsovereenkomst aan tot vooralsnog 1 januari 2025. Je brutosalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.009,- bruto per maand (schaal 10, peildatum 2 januari 2023), op basis van een 36-urige werkweek. Daar bovenop krijg je nog een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,05% van het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals die zijn opgenomen in de CAO Gemeenten.

Interesse en de procedure  

Heb je interesse? Maak dit dan uiterlijk 6 juni 2023 aan ons kenbaar via het digitale sollicitatieformulier. Op vrijdag 16 juni en op woensdag 21 juni staan de kennismakings- en selectiegesprekken gepland.
Deze vacature is in- en extern gelijktijdig opengesteld. Op basis van de interne arbeidsmarkt en de gemaakte afspraken binnen de Talentenregio, gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar de kandidaat die werkzaam is binnen dit samenwerkingsverband. 

Kom 1 juni naar onze banenmarkt

Wil je graag eerst kennismaken met je toekomstige collega's, onze organisatie of meer weten over de projecten waaraan we werken? Kom dan 1 juni tussen 17.00 en 20.00 uur naar onze banenmarkt! Aanmelden of meer informatie? Ga dan naar www.olst-wijhe.nl/banenmarkt.

Wil je meer informatie over onze leuke organisatie?

Bij de gemeente Olst-Wijhe maken we het verschil door onze persoonlijke en betrokken werkwijze.
Wij halen maximaal profijt uit de ‘kracht van onze kleine gemeente’. En daaraan kun jij een bijdrage leveren. Lees hier meer over onze organisatie en de mogelijkheden om je te ontwikkelen in Olst-Wijhe en bekijk onze film.

Over de inhoud van de functie kun je tijdens kantooruren bellen met Geke Kosse, teamleider Leefomgeving. Over de procedure kun je bellen met Lisette Slagman, HR-adviseur. Beiden zijn bereikbaar onder het algemene nummer 14 0570.

Deel dit
Mail
Bellen