U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vacature Medewerker administratieve ondersteuning 36 uur per week (kan ook parttime worden ingevuld)

Sta je graag klaar voor anderen? Denk, plan en werk je van nature vooruit? Ben jij een praktische doener die van aanpakken weet en die graag zijn of haar talenten inzet in de publieke sector? Mooi, want dan hebben wij een leuke organisatie en functie voor jou!

Voor het team Leefomgeving zijn wij op zoek naar een enthousiaste Medewerker administratieve ondersteuning.

Wat ga je doen?

Als een spin in het web ondersteun en ontzorg je het team Leefomgeving binnen de uitdagende thema’s Wonen, Duurzaamheid, Gebiedsgericht Werken en de Omgevingswet. Je draait je hand niet om voor een complexe agenda en weet op een prettige manier alle betrokkenen tegemoet te komen en de afspraak te plannen. Op drukke momenten kun je snel schakelen tussen je taken en kun je goed prioriteiten stellen. 

De functie kent verschillende taken:

  • Jij zet je talenten in om digitale en fysieke bijeenkomsten, veelal met externen en soms in de avonduren, goed te laten verlopen. Hierin ontzorg je de voorzitter; je zorgt dat presentaties en werkvormen klaar staan en alle deelnemers kunnen meedoen.
  • Je verzorgt de agenda van de verschillende overleggen, nodigt mensen uit, zowel digitaal als fysiek, regelt hiervoor de accommodatie en verzorgt de verslaglegging.
  • Je stelt brieven op en verwerkt administratieve gegevens in verschillende applicaties.
  • Overige werkzaamheden binnen het team Leefomgeving.

Wat breng je mee?

Je bent een communicatieve en enthousiaste ondersteuner die snel kan schakelen richting een passende oplossing. Je hebt oog voor ieder detail. Je bent zelfbewust, staat stevig in je schoenen, houdt wel van een grap en je verliest nooit jouw professionaliteit. Je bent van nature proactief en integer. Je houdt van je vak en kunt veel ballen tegelijk in de lucht houden. Jouw klantgerichte, flexibele houding spreekt voor zich. Je bent ook een kei in het digitale werken. Superhandig met onder andere Office365, OneDrive, MS Teams, Sharepoint Online en je kent de nieuwste snufjes. 
Je vindt het leuk om je hierin te verdiepen en anderen verder te helpen.

Verder ben je in het bezit van:

  • Je hebt ten minste een afgeronde mbo-opleiding gericht op officemanagement.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift.

Wat bieden wij jou?

We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor een jaar waarbij de intentie bestaat om dit bij een goede match om te zetten naar een vast dienstverband. Je brutosalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 3.612,- bruto per maand (schaal 7, peildatum 2 januari 2023), op basis van een 36-urige werkweek. Daar bovenop krijg je nog een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,05% van het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals die zijn opgenomen in de CAO Gemeenten.

Interesse en de procedure

Heb je interesse? Maak dit dan uiterlijk 6 juni 2023 aan ons kenbaar via het digitale sollicitatieformulier. Op dinsdag 13 juni en op dinsdag 20 juni staan de kennismakings- en selectiegesprekken gepland.

Deze vacature is in- en extern gelijktijdig opengesteld. Op basis van de interne arbeidsmarkt en de gemaakte afspraken binnen de Talentenregio, gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar de kandidaat die werkzaam is binnen dit samenwerkingsverband. 

Kom 1 juni naar onze banenmarkt

Wil je graag eerst kennismaken met je toekomstige collega's, onze organisatie of meer weten over de projecten waaraan we werken? Kom dan 1 juni tussen 17.00 en 20.00 uur naar onze banenmarkt! Aanmelden of meer informatie? Ga dan naar www.olst-wijhe.nl/banenmarkt.

Wil je meer informatie over onze leuke organisatie?

Bij de gemeente Olst-Wijhe maken we het verschil door onze persoonlijke en betrokken werkwijze.
Wij halen maximaal profijt uit de ‘kracht van onze kleine gemeente’. En daaraan kun jij een bijdrage leveren. Lees hier meer over onze organisatie en de mogelijkheden om je te ontwikkelen in Olst-Wijhe en bekijk onze film.

Over de inhoud van de functie kun je tijdens kantooruren bellen met Geke Kosse, teamleider Leefomgeving. Over de procedure kun je bellen met Lisette Slagman, HR-adviseur. Beiden zijn bereikbaar onder het algemene nummer 14 0570.

 

Deel dit
Mail
Bellen