U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vacature Milieuplanoloog minimaal 24 uur per week

Wil jij een bijdrage leveren om onze landelijke gemeente nog mooier te maken? En werken aan een fijne omgeving om in te wonen, te werken en te leven? Mooi, dan hebben wij een uitdagende functie in een leuke organisatie voor jou!

Voor het team Leefomgeving zijn wij op zoek naar een enthousiaste Milieuplanoloog.

Wat ga je doen?

Je levert een belangrijke bijdrage aan de omgevingsvisie en het omgevingsplan. Deze instrumenten gaan we in de komende periode maken. Jij zorgt ervoor dat de milieuthema’s hierin worden uitgewerkt. Je adviseert in beide trajecten en denkt daar op verschillende niveaus mee over nieuw beleid en nieuwe regels. Daarbij benut je ook de kennis en expertise van belangrijke ketenpartners zoals de Omgevingsdienst, de Veiligheidsregio en de GGD. Je hebt verder een belangrijke adviserende rol bij het opstellen van de benodigde milieueffectrapportages. 

Je bent een aanspreekpunt en vraagbaak voor je collega’s voor milieu-gerelateerde zaken en je adviseert en ondersteunt bij gebiedsontwikkelingen en planologische procedures. Daar waar nodig lees je mee in de aangeleverde ruimtelijke onderbouwingen en onderzoeken. 

Wat breng je mee?

  • Je hebt een HBO of WO werk/denkniveau.
  • Je beschikt over actuele kennis op het gebied van de relevante milieuthema’s en milieuwetgeving en van de Omgevingswet.
  • Je vindt het een uitdaging om met de complexe beleidsmatige en juridische opgaven vanuit de Omgevingswet aan de slag te gaan.
  • Je schrijft makkelijk, helder en bondig.
  • Je denkt in kansen en mogelijkheden.
  • Je bent samenwerkingsgericht en resultaatgericht. 

Wat bieden wij jou?

We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor een jaar waarbij de intentie bestaat om dit bij een goede match om te zetten naar een vast dienstverband. Je brutosalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.009,- bruto per maand (schaal 10, peildatum 2 januari 2023), op basis van een 36-urige werkweek. Daar bovenop krijg je nog een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,05% van het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals die zijn opgenomen in de CAO Gemeenten.

Interesse en de procedure  

Heb je interesse? Maak dit dan uiterlijk 6 juni 2023 aan ons kenbaar via het digitale sollicitatieformulier. Op dinsdag 13 juni en op dinsdag 20 juni staan de kennismakings- en selectiegesprekken gepland.

Deze vacature is in- en extern gelijktijdig opengesteld. Op basis van de interne arbeidsmarkt en de gemaakte afspraken binnen de Talentenregio, gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar de kandidaat die werkzaam is binnen dit samenwerkingsverband.

Kom 1 juni naar onze banenmarkt

Wil je graag eerst kennismaken met je toekomstige collega's, onze organisatie of meer weten over de projecten waaraan we werken? Kom dan 1 juni tussen 17.00 en 20.00 uur naar onze banenmarkt! Aanmelden of meer informatie? Ga dan naar www.olst-wijhe.nl/banenmarkt.

Wil je meer informatie over onze leuke organisatie?

Bij de gemeente Olst-Wijhe maken we het verschil door onze persoonlijke en betrokken werkwijze.
Wij halen maximaal profijt uit de ‘kracht van onze kleine gemeente’. En daaraan kun jij een bijdrage leveren. Lees hier meer over onze organisatie en de mogelijkheden om je te ontwikkelen in Olst-Wijhe en bekijk onze film.
 
Over de inhoud van de functie kun je tijdens kantooruren bellen met Geke Kosse, teamleider Leefomgeving. Over de procedure kun je bellen met Lisette Slagman, HR-adviseur. Beiden zijn bereikbaar onder het algemene nummer 14 0570.

Deel dit
Mail
Bellen