U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Daniël Hermsen

"In mijn job als jeugdconsulent bij de gemeente Olst-Wijhe ben ik elke dag bezig met wat echt belangrijk is: de jeugd. Het is meer dan alleen hulp bieden; we proberen samen een omgeving te scheppen waarin elk kind de kans krijgt om op te bloeien!"

Het is soms best een uitdaging om voor elk probleem de juiste oplossing te vinden, want geen enkel kind is hetzelfde. Het vraagt om een flinke dosis creativiteit, empathie en een aanpak waarbij je over de grenzen van je eigen vakgebied heen kijkt. Maar als het lukt, en je ziet dat een jongere weer steviger in zijn schoenen staat, dan weet je weer helemaal waarom je dit werk zo graag doet.

Ruimte om te ontdekken en te leren

Bij de gemeente Olst-Wijhe krijg ik alle ruimte om nieuwe dingen te proberen en echt iets te betekenen voor de jeugd. Ik kan mijn vaardigheden verder ontwikkelen en werk nauw samen met scholen, zorginstellingen en allerlei clubs en groepen in de gemeente. Wat ik verder zo prettig vind aan werken bij de gemeente Olst-Wijhe, is dat iedereen echt samenwerkt en zich inzet voor elkaar. Het is super om deel uit te maken van een team waar iedereen vol voor gaat. De support en het vertrouwen van mijn collega’s stellen me in staat om uitdagingen aan te pakken die op mijn pad komen”.

Deel dit
Mail
Bellen