U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Werken voor Olst-Wijhe

Collega Naomi kijkt recht in de camera en collega Erik zit op de achtergrond naar zijn monitor te kijken.
Lekker leven in Olst-Wijhe. Olst-Wijhe is een prachtige gemeente aan de IJssel tussen de Hanzesteden Zwolle en Deventer. Onze gemeente telt ruim 18.000 inwoners en bestaat uit 12 kernen en buurtschappen. Olst-Wijhe ligt in Salland: een uniek (natuur)gebied tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

Voor ieder wat wils

Onze gemeente is rijk aan monumentale boerderijen, romantische kastelen en landgoederen. Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. En de natuur is prachtig. De IJssel en haar uiterwaarden. Grazende Schotse Hooglanders in de Duursche Waarden. Maar liefst drie pontveren. Er is voor ieder wat wils en voor ieder wat te beleven. Of je nu van natuur, rust, evenementen of kunst en cultuur houdt. En zoek je gezelligheid? Dan ben je bij ons ook op de juiste plek! Want onze centra hebben veel leuke winkels, vaak van lokale ondernemers. En gezellige horecagelegenheden voor een lekker kopje koffie, lunch of heerlijke avondmaaltijd. In Olst-Wijhe word je gastvrij ontvangen met een glimlach. Onze ondernemers staan garant voor een goed product en bijpassend advies. De wekelijkse warenmarkten zijn ook een bezoek waard. De vrijdagmarkt in Olst is zelfs één van de beste kleine markten in de provincie. Wil je meer weten over er wat er te beleven valt in onze mooie gemeente? Neem dan een kijkje op Olst-Wijhe beleven.

De Olst-Wijhese samenleving

Olst-Wijhe kent een actieve samenleving. Inwoners denken graag met ons mee én bedenken zelf allerlei ideeën om Olst-Wijhe nog een stukje mooier te maken. Daar geven zij zelf of samen met ons handen en voeten aan. Er is een bloeiend verenigingsleven en met elkaar zetten we onze schouders onder elke uitdaging.

Wil jij hier je steentje aan bijdragen? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Deel dit
Mail
Bellen