U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Jouw ontwikkeling

Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en het vertrouwen om dingen uit te proberen en te vernieuwen. Jij krijgt de kans om taken naast je functie ook andere taken op te pakken, zoals leancoach of het mentorschap van nieuwe collega’s.

Collega's Robin en Hanja poseren in kantoor en staan tegen elkaar aan

Jouw talenten en ambities

Wij investeren graag in jouw talenten en ambities. Dit doen we door de ruimte te bieden om je te ontwikkelen. Die ene leuke klus besteden we niet zomaar uit; we kijken eerst of jij hier mee aan de slag wil. Je kunt ook gebruikmaken van ons leerplatform Ontwikkelen in Olst-Wijhe. Hier staat een groot aanbod van online trainingen en cursussen die medewerkers kunnen volgen. Het zijn trainingen over bepaalde onderwerpen van ons vak, maar ook over digitale vaardigheden, loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling.

Jouw ontwikkeling

In de jaarlijkse HRM-gesprekken is altijd aandacht voor jouw ontwikkelwensen. We nodigen je graag uit om je ambitie uit te spreken voor jouw ontwikkeling. Alle ontwikkelafspraken worden vastgelegd in een persoonlijk ontwikkelplan. Jij bent degene die regie neemt over jouw eigen loopbaan en wij zijn er om jou hierbij te helpen!

Deel dit
Mail
Bellen