U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Werkervaring opdoen of stagelopen

Wij investeren graag in de ontwikkeling van (jonge) mensen. Wij worden dan ook blij van studenten die hun stageperiode graag bij ons willen doorbrengen. We bieden het hele jaar door mogelijkheden voor meeloop- en afstudeerstages op alle opleidingsniveaus.

Stagegeplek of afstudeeropdracht

Interesse in een stageplek? Bij ons krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding bij het halen van je leerdoelen. We vinden het belangrijk dat jij na jouw (afstudeer)stage terugkijkt op een leerzame, mooie tijd bij onze gemeente.Ben jij op zoek naar een interessante meeloopstage of afstudeerstage? Stuur dan een mail met jouw cv naar psa@dowr.nl en laat ons weten welke ideeën jij hebt en wat je ons kunt bieden. Misschien is er een match. We horen graag van je!

Werkervaring opdoen

Wil je graag werkervaring opdoen binnen jouw vakgebied en heb je altijd al bij een gemeente willen werken? Stuur dan een mail met jouw cv naar psa@dowr.nl en we onderzoeken samen de mogelijkheden.

Natasja Hulsebos kijkt door het raam naar de IJssel

Traineeship

Wij zijn deelnemer aan het traineeprogramma van de Talentenregio en laten jong talent graag zien hoe leuk het is om voor de overheid te werken! Een trainee komt 2 jaar in dienst bij één Talentenregio-organisatie of krijgt 3 opdrachten van 8 maanden bij verschillende Talentenregio-organisaties. Lees meer over het traineeprogramma op de site van de Talentenregio.

Deel dit
Mail
Bellen