U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Onze medewerkers zetten zich voor de volle 100% in voor onze inwoners, ondernemers en organisaties. Daar stellen wij graag goede arbeidsvoorwaarden tegenover. Elke functie is ingedeeld in een salarisschaal. De schaal wordt onder andere bepaald op basis van de zwaarte van de functie en het opleidingsniveau. Als je solliciteert, weet je wat je maximaal kunt gaan verdienen. De inschaling hangt onder andere af van het aantal jaren ervaring, opleiding en achtergrond.

Individueel keuze Budget

Wij kennen naast het salaris een Individueel Keuze Budget (IKB) ter hoogte van 17,05% van het maandsalaris plus een persoonlijk budget van €500,- (per kalenderjaar en bij dienstverband van 1,0 fte). Binnen het IKB heb je veel vrijheid om zelf te bepalen waaraan je het geld besteed en wanneer je het op je bankrekening wilt hebben.

Shirley Veldhuis

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor jou als persoon. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan daarom uit goede personeelsregelingen en ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je hebt veel vrijheid, divers werk en volop kans om jezelf te ontwikkelen. Die ene leuke klus doe je in Olst-Wijhe zelf en besteden we niet uit. Je kunt taken naast je functie doen, zoals leancoach of het mentorschap van nieuwe collega’s. Wij investeren graag in de talenten en ambities van onze medewerkers en dragen bij aan hun groei.

Nieuwe medewerkers krijgen eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Als het van beide kanten goed bevalt, worden functies met vaste formatieplaatsen daarna omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Nieuwe medewerkers worden goed begeleid en ingewerkt.

Deel dit
Mail
Bellen