U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Derk van Dijken

"Voor mij is het belangrijk dat mijn werk ertoe doet. Een bijdrage leveren aan de samenleving is een drijfveer van mij. Daarnaast houd ik ervan om nieuwe dingen te doen en te verbinden."

En dat kan bij de gemeente Olst-Wijhe! Ruim 10 jaar geleden ben ik binnengekomen als trainee. Een mooie kans om te ontdekken of het werken bij een gemeente bij me past. Die kans heb ik volop gekregen en benut. Ik heb mij in verschillende functies bezig mogen houden met onder andere het landelijk gebied, ruimtelijke ordening, maatschappelijk vastgoed & sport en het begeleiden van burgerinitiatieven. Ook ben ik actief geweest als lid van de ondernemingsraad en als LEAN-begeleider help ik collega’s werkprocessen slimmer en beter te maken.

Het werken binnen Olst-Wijhe past goed bij mij omdat ik ruimte krijg om mijn eigen werk zelf te organiseren. Ik het vertrouwen krijg dat ik als professional weet hoe ik het beste invulling kan geven aan mijn werk om zo te komen tot de resultaten die we met elkaar hebben afgesproken.

Wat doe je in je huidige functie?

In mijn huidige baan als bestuursadviseur ondersteun ik het college van burgemeester en wethouders in de bestuurlijke besluitvorming van de gemeente. Daarnaast ben ik secretaris voor DOWR, een samenwerkingsverband tussen Olst-Wijhe, Raalte en Deventer op het gebied van bedrijfsvoering.

Stuk voor stuk mooie functies waarin ik mijn ei kwijt kan!

Deel dit
Mail
Bellen