U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Laurens Kinds

"In Olst-Wijhe kun je daadwerkelijk het verschil maken"

Toen ik solliciteerde bij de gemeente Olst-Wijhe was niet mijn werkervaring of CV doorslaggevend, maar mijn competenties en de manier waarop ik met mensen omga in combinatie met mijn open uitstraling. Oftewel de glimmertjes in de ogen, waar we het hier vaak over hebben.

Hoe kijk jij naar de gemeente en wat zij voor haar inwoners doet?

Deze gemeente zoekt medewerkers met meer dan alleen inhoudelijke kennis. Vooral het persoonlijke contact met de inwoner is belangrijk. Bezoek de inwoner persoonlijk en ga in gesprek. Dat is ook hoe ik er tegenaan kijk; belangrijke boodschappen niet van achter het bureau, maar persoonlijk toelichten voordat de boodschap de deur uit gaat. Hoewel er inhoudelijk betere kandidaten waren, gaf dit de doorslag. De inhoud kun je immers leren!

Welk moment blijft je bij?

Ruim een jaar later, bij het afscheid van mijn leidinggevende, kreeg ik een kaart waarop hij aangaf dat hij mij een ontzettend prettige collega vindt en dat hij nog steeds blij is dat hij mij heeft aangenomen.

Dit is hoe we met elkaar omgaan in Olst-Wijhe, zowel binnen de organisatie als daarbuiten.

Deel dit
Mail
Bellen