U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Kom 1 juni naar onze banenmarkt!

Wil jij werken aan bijzondere woonprojecten, de invoering van de Omgevingswet of werken aan de energietransitie? En werken in een betrokken team? Kom dan 1 juni naar onze banenmarkt! We zoeken 10 nieuwe collega‚Äôs om team Leefomgeving te versterken. 

Meld je aan voor de banenmarkt

Benieuwd naar ons team en de projecten waaraan we werken? We komen graag met je in gesprek op 1 juni tijdens de banenmarkt. We vertellen je dan graag meer over ons team, de organisatie en de vacatures. Er is een vrije inloop tussen 17.00 en 20.00 uur. 

Je kunt je via dit formulier aanmelden.

Wie is team Leefomgeving?

Team Leefomgeving bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste en betrokken medewerkers. Samen werken wij aan uitdagende en complexe opgaven. Denk hierbij aan klimaatadaptatie, de opgaven in het landelijk gebied (stikstofopgave en vrijkomende agrarische bebouwing), maar ook de energietransitie en de transitie van het Ruimtelijk domein (Omgevingswet). Bij deze opgaven staat de fysieke leefomgeving van Olst-Wijhe centraal. Door al deze ontwikkelingen is er extra ruimte in ons team ontstaan, waardoor we maar liefst 10 nieuwe collega’s mogen verwelkomen.

Wat maakt het zo leuk om in ons team te werken?

“We werken vanuit de ja/mits gedachte. Zo is er een snellere besluitvorming, minder regels en realiseren we lokaal maatwerk! Daarnaast is de onderlinge betrokkenheid, maar ook de betrokkenheid bij organisaties en de samenleving groot. Ook hebben we samen een gemeenschappelijke focus. Onze focus ligt de aankomende jaren bij het bouwen aan een eigenzinnige en toekomstbestendige woongemeente. De ambitie van onze gemeente is om de komende 10 jaar 1000 woningen te realiseren. Een mooi doel waar wij als team vol aanpakkers graag ons steentje aan bijdragen.”

Interesse? Bekijk alvast de vacatures

Deel dit
Mail
Bellen